Mango-passion bebeleivokset


Passion bebet
Pohja
150g voita (huoneenlämpöistä)
1dl sokeria
1 keltuainen
2,5dl vehnäjauhoja
0,5dl perunajauhoja

Kreemi
150g huoneenlämpöistä voita
2dl tomusokeria 
1dl siivilöityä passionhedelmää

Kuorrute
Noin 0,5dl nestettä, esim vettä tai mehua
Koristeita mielesi mukaan


Taikinaa varten vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää keltuainen ja vatkaa vielä hetki. Lisää lopuksi jauhot ja työstä taikinaksi. Mikäli taikina tuntuu liian murenevalta lisää teelusikallinen kerrallaan maitoa taikinaan. 

Voitele tartalettivuoka ja painele taikina vuoan koloihin. Paista pohjia 200c asteessa noin 8-10min.

Kun pohjat jäähtyvät voit tehdä kreemin. Aloita puristamalla passionhedelmien sisältö siivilään. Purista siivilän läpi mehu ja sekoita se yhteen yhden desin tomusokeria kanssa.
Vatkaa voi kuohkeaksi ja vaaleaksi. Lisää siihen loput sokerista ja vatkaa sileäksi. Lisää sitten passionhedelmä ja vatkaa nopeasti tasaiseksi. Siirrä täyte pursotinpussiin. Pursota kreemi hyvin jäähtyneisiin pohjiin ja silota pinta pienellä palettiveitsellä
Siirrä bebet jääkaappiin jähmettymään. 
Odota noin 30min kunnes kreemi on jähmettynyt ja valmista sitten kuorrute. Sekoita tomusokeriin tippa kerrallaan nestettä kunnes kuorrute on hieman valuvaa. Lisää väriaine. Kuorruta ohuesti ja koristele. 


Kommentit