Rippijuhliin tarjottavaa ja vinkkejä


Rippijuhlat ovat usein perheiden ensimmäiset suuremmat juhlat, jotka järjestetään sukulaisille sekä ystäville nuoren kunniaksi. Löydät täältä blogista hyviä vinkkejä niin resepteihin, juhlien koristeluun kuin tarjoilujen menekkiinkin. Kannattaa lukea täältä lisää.

Tässä tulee muutamia ideoita merihenkisiin juhliin. Nämä olivat rippijuhlat, mutta kyllähän tällä teemalla voi muitakin juhlia viettää.


Keksisalaatti on näyttävä tarjottava ja toimii aina. Se on varsinkin lasten ja nuorten suosiossa, mutta kyllä sieltä aikuinenkin herkkunsa löytää.


Macaronsit ovat upeita, mutta melko haastavia tehdä. Hyvä ohje kuitenkin löytyy täältä blogista ja kuten kaikessa: harjoitus tekee mestarin.


Lautasliinoja löytyy kattaustarvikevalikoimastamme kaikkiin sateenkaaren värein. Niistä saa myös tehtyä huomionherättäjän kahvipöytään.
Rippijuhlien kakkuja on juuri niin montaa mallia kuin on juhlijaakin. Valmiit puiset koristeet, syötävät ristit ja muut koristeet kuitenkin helpottavat valintaa kakun koristelussa. Niillä voi helposti tuunata valmiinkin kakun persoonallisemmaksi.


Ilmapallokimpuilla pystyt koristelemaan juhlatilan ja ne sopivat lähes kaikkiin juhliin. Myymälöistämme on myös saatavilla glitteröintiteksti foliopalloihin ja uutuutena on tulossa vinyyliteksti (kuvassa), joka on kyllä mahdottoman tyylikkään näköinen.

On näitä juhlia vaan ihana järjestää. Toivottavasti teilläkin on unohtumattomat juhlat edessä!

Kommentit