Yksisarvisjäätelöt


Yksisarvisjäätelöt

Jäätelövohvelit

Dr oetker strösselit

1 litra vispikerma 
1 purkki (n 400g) kondensoitu maito
Progel pastavärit pinkki, persikka, keltainen, lime, sky blue, violetti.Koristele ensin vohvelit.
Sulata decomeltsejä noin 1,5dl mikrossa lämmön kestävässä kulhossa. Sekoittele seosta noin 30 sekunnin välein jotta se ei pääse ylikuumenemaan. Kun meltsit ovat kokonaan sulaneet. Tee sekoitus koristerakeista pieneen kulhoon johon mahtuu dippaamaan vohvelin. Dippaa vohveli ensin meltsiin ja anna ylimääräisen valua takaisin kulhoon. Dippaa sen jälkeen vohveli koristerakeisiin ja aseta jäätelötelineeseen. Toista kaikille tuuteille. 

Kun vohvelit ovat valmiit valmista jäätelö.
Vatkaa vispikerma. Sekoita leivontaaromi kondensoituun maitoon ja kääntele vispikerman joukkoon. Jaa jäätelömassa kuuteen eri kulhoon ja värjää ne. Leikkaa yksi pursotin pussi saumasta auki. Lusikoi raita keskelle pussia esimerkiksi keltaista jäätelö massaa. Lusikoi sitten oikealle puolelle persikan sävyistä massaa saman levyinen raita ja sen oikealle puolelle pinkkiä. Keltaisen vasemmalle puolelle vihreää ja sitten sky blue ja violetti. Rutista pursotinpussia kiinni, leikkaa pää pois ja aita tämä pussi uuden pussin sisälle minkä olet valmistellut liittimellä sekä 1M tyllalla. 
Aloita jäätelöiden pursottelu. 
Kun jäätelöt ovat valmiiksi pursoitettuja koristele kuusi kappaletta yksisarvissetillä ja loput koristerae sekoituksella. Pakasta vähintään kolme tuntia ennen tarjoilua. 

Vaihtamalla aromia saat helposti eri makuja tehtyä. Ja vaihtamalla koristerakeita ja väriaineita voit tehdä useita eri variaatioita esimerkiksi teemasynttäreille. Kommentit