Kasvispiirakka, joka sopii ketogeeniseenkin ruokavalioon.
Kasvispiirakka
3dl mantelijauhetta
1,5dl pofiberiä
1,5dl juustoraastetta
2rkl psylliumia
11tl suolaa
1,5dl vettä
3/4dl oliiviöljyä
täyte:
100g feta-juustoa
coctailtomaatteja
kesäkurpitsaa
sipulia
2dl kuohukermaa
2 kananmunaa
2dl juustoraastetta
suolaa, pippuria, oreganoa
Sekoita pohjan ainekset kulhossa. Painele 2/3 osaa taikinasta piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Ripottele fetamuru pohjan päälle.
Sekoita kerma, juustoraaste sekä munat ja mausteet sekaisin. Kaada fetan päälle. Laita lopuksi pinnalle muut kasvikset.
Taputtele jäljelle jäänyt 1/3 osa taikinaa pöydällä litteäksi levyksi ja ota siitä varovasti muratinlehti-muoteilla paloja. Asettele palat piirakan reunalle kauniisti.
Paista piirakka 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti