maanantai 28. syyskuuta 2020

Liivatteeton Oreo-kakku


 OREO-kakku
24cm

250g Oreokeksejä
n. 3-4rkl maitoa

täyte:
6dl vispikermaa
250g mascarponea
0,5dl tomusokeria
200g Oreokeksejä

koristeluun
Oreokeksejä
puinen kakunkoriste

Aseta leivinpaperi irtopohjavuoan pohjan päälle. Asette reunoille reunakalvo. Voit ensin öljytä vuoan reunat, se auttaa reunakalvoa pysymään paremmin siinä kiinni.
Murskaa pohjaa varten Oreokeksit tehosekoittimessa. Lisää maitoa vähitellen kunnes seos muuttuu tiiviiksi massaksi.
Painele taikina irtopohjavuoan pohjaan. Laita jääkaappiin täytteen tekoajaksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää mascarpone, sokeri sekä murskatut Oreokeksit. Koskoa nuo keksit imevät hyvin kosteutta, täyte jämäköityy pelkästään niiden avulla. Liivatteita ei tarvita.
Kaada täyte irtopohjavuokaan pohjan päälle ja asettele koristeeksi Oreokeksejä sekä keksimurskaa.
 Laita kakku jääkaappiin jämäköitymään yön yli.

Avaa irtopohjavuoka, poista reunakalvo ja halutessasi pohjan leivinpaperi. Viimeistele kauniilla puisella kakunkoristeella
Tämä kakku on melko varmasti teinien suosikki!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti