Time to float -muffinit


 Time to Float muffinit
12kpl

1,5 dl sokeria
2 munaa
1 prk valio vaniljarahkaa
100g voita sulatettuna
2,5 dl vehnäjauhoja
1dl premium kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

kuorrute:
100g voita
n.150-200g makutomusokeria
Progel yellow pastaväriä

mansikkakastiketta pipettiin

koristeeksi:
kakkukuva omasta kuvasta (haluamasi kuva)
pipetit, pallo

Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi mahdollisimman vähällä sekoittamisella ja lusikoi taikina muffinivuokiin muffinipellille. Paista muffineja 175 asteessa noin 15 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Nosta muffinit jäähdytysritilälle jäähtymään.
 
Vatkaa pehmeä voi makutomusokerin kanssa kuohkeaksi voikreemiksi. Värjää pastavärillä keltaiseksi. Lusikoi kreemi pursotinpussiin, jossa on pyöreä tylla #10
Pursota jokaisen muffinin päälle kreemiä. 
Sulata pakastemansikat hiukan kohmeloisiksi. Soseuta ne sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi. Lisää muutama tippa mansikkamehua (ja halutessasi sokeria) saadaksesi soseesta juoksevampaa. Täytä pipetit manskkakastikkeella ja tökkää muffiniin. Viimeistele syötävällä kakkukuvalla.

Kun tarjoat muffineita, purista pipetin mansikkakastike muffiniin juuri ennen syömistä. Kastike antaa kivan kosteuden ja maun täyteläiseen muffiniin.

VINKKI! Premium kaakaojauheella saat muffinit suklaisiksi ilman oikeaa suklaata. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, taatusti yllätyt!

VINKKI! Aikuisten juhlissa voit täyttää pipetin alkoholipitoisella juomalla ja näin terästää muffineja.

Kommentit