Perinteinen banaani -kahvikakku


 Perinteiset kahvikakut saavat ihan uudet ulottuvuudet kun ne leipoo upeissa Nordic Waren vuoissa.
Tämä banaanikahvikakku on leivottu Jubilee-vuokaan.

Resepti on helppo, kaikki ainekset vain sekoitetaan keskenään. Alkuperäinen resepti on Myllyn Parhailta.

Banaani-kahvikakku

5dl vehnäjauhoja
2dl sokeria
2,5tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1tl inkivääriä
2dl kermaa
3 munaa
2-3dl banaanisosetta (2-3 isohkoa banaania)
1,5dl juoksevaa margariinia

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sitten muut ainekset hyvin sekoittaen.
Voitele vuoka ja kaada taikina siihen.
Paista 175 asteessa noin 35-45 minuuttia. Kokeile paistotikulla kakun kypsyyttä.
Ota kypsä kakku uunista ja anna sen jäähtyä vuoassaan vähintään 15 minuuttia ennen kumoamista.

Kommentit