Kukkaiset mokkapalat


 

Mokkapalakukat

2 kananmunaa

3dl sokeria

3dl vehnäjauhoja

1,5tl leivinjauhetta

1dl maitoa

150g sulatettua voita

200g sulatettua maitosuklaata

(Hasselpähkinärouhetta)

 

Kreemi

400g pehmeää voita

250-300g salted caramel makutomusokeria 

2rkl kylmää maitoa

 

Pastavärejä

Tylliä

Pursotinpusseja

 

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele muna-sokerivaahtoon. Sekoita sulatettu voi, suklaa ja maito keskenään ja kääntele taikinaan. Paista 225 asteessa noin 10-12 minuuttia.

 Leikkaa jäähtyneestä pohjasta eri muotoisia paloja muottien avulla.

 Vatkaa pehmeä voi vaaleaksi ja kuohkeaksi. Siivilöi tomusokeri joukkoon ja vatkaa sekaisin. Lisää lopuksi kylmä maito ja vatkaa nopeasti tasaiseksi. Ota kulhoon pieni määrä kreemiä ja värjää haluamallasi sävyllä. Pursota pohjasta leikatuille paloille erilaisia kukkia ja lehtiä.

 Tyllat #104, #3, #10, #21, #233, #1M, #125

Kommentit