Pohja
180g
kookoshiutaleita
1dl
ruokosokeria
0,5dl
vehnäjauhoja
3 iso
kananmunan valkuaista
Täyte
5dl
kuohukermaa
Salsa
Ananas
Mango
3
Passionhedelmää
Lämmitä uuni 175
asteeseen.
Sekoita pohjan kuivat
ainekset keskenään.
Lisää valkuaiset ja
sekoita massaksi.
Painele massa vuoan
pohjalle ja reunoille.
Paista pohjaa uunin
alatasolla 15 noin minuuttia tai kunnes pohja on saanut kullanruskean värin.
Anna pohja jäähtyä ja
tee sillä välin täyte.
Laita liivatteet likoamaan. Mittaa valkosuklaa lämmön kestävään kulhoon. Kiehauta kerma kattilassa.
Anna täytteen jäähtyä
huoneenlämpöiseksi ennen kun kaadat sen piirakkaan.
Tässä välissä sulata
noin 50g valkosuklaata mikrossa kolmenkymmenen sekunnin välein sekoitellen
kunnes valkosuklaa on täysin sulanut.
Sivele valkosuklaa
pohjalle silikonisella sudilla.
Kaada jäähtynyt täyte
vuokaan ja siirrä jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi.
Kun piirakka on
hyytynyt voit valmistaa salsan.
Kuutioi mango ja
ananas. Siivilöi passionhedelmä jotta saat siemenet poistettua.
Sekoita hedelmät
keskenään ja levitä piirakan päälle haluamallasi tavalla.
Koristele piirakka ja nauti!
Kommentit
Lähetä kommentti