Kukkainen voileipäkakku
16 palaa paahtoleipää
kurkkumajoneesia
salamisuikaleita
paprikaa
ruohosipulia/persiljaa
lihalientä kostutukseen
kuorrutukseen:
kevytmajoneesia
salaattia, rucolaa
syötäviä kukkia
Leikkaa paahtoleivän paloista reunat pois ja asettele ne 4:n riveissä leivinpaperin ja kelmun päälle hiukan päällekkäin. Kostuta lihaliemellä ja sivele pintaan kurkkumajoneesia. Levitä päälle salamisuikaleet, paprikan palaset ja ruohosipulin/persiljan silppu. Kääri varovaisesti kelmun avulla rullaksi ja pyöritä vielä leivinpaperin sisään. Anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.
Avaa leivinpaperi ja poista kelmu. Aseta rulla tarjoiluvadille.
Kuorruta kevytmajoneesilla pinta ja koristele salaatilla. Viimeistele voileipäkakku vielä syötävillä kukilla.
Kommentit
Lähetä kommentti