Raparperi -kakku
2-3dl raparperin paloja
2rkl sokeria
2rkl vettä
1 vanilja tuorejuusto (viola)
1 flora kuohu
1dl callebaut valkosuklaa nappeja
Pohjaksi voit käyttää melkein mitä tahansa!
keksimurut, britakakkupohja, kääretorttupohja.
Kiehauta raparperit kattilassa veden ja sokerin kanssa ja anna
jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Sillä välin sulata suklaa ja anna sen jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Kun suklaa on viileää vatkaa kuohu kunnolliseksi vaahdoksi.
Sekoita suklaasula ja tuorejuusto keskenään. Vatkaa suklaaseos kuohuun. Kaada
tuorejuustoseos vuokaan mutta jätä keskelle tilaa raparperille. Siivilöi
raparperistä nesteet ja kaada vuokaan. Peitä vielä ohuella kerroksella
juustomassaa. Pohjaksi kelpaa vaikka kesimurut jotka voit painella kevyesti
suoraan päälle, käytin itse ylijäänyttä brita -kakkupohjaa. Anna kakun jäätyä
vuokaan vähintään neljä tuntia ennen irroitusta!
Kommentit
Lähetä kommentti