Marmeladikuulat


 Marmeladikuulat
24 kpl

3 dl sokeria
3 dl vettä
sirosokeria

Laita kattilaan sokeri, vesi ja agar-jauhe. Keitä miedolla lämmöllä n. 15min. Nosta kattila liedeltä ja lisää leivonta-aromi ja sitruunahappo. Sekoita tasaiseksi. Aseta silikonivuoka esim. leikkuulaudan päälle, jonka avulla ne on helppo siirtää jääkaappiin. Kaada seos vuoan koloihin suppilon avulla ja anna jäähtyä jääkaapissa noin 2 tuntia.

Irrota kuulat vuoasta esim. leivinpaperin päälle ja jätä huoneenlämpöön kuivumaan noin vuorokaudeksi.
Sokeroi sirosokerilla.

Löydät tekovaiheesta videon Instagramin stooreista.

Tämä silikonimuotti on laadukas ja saat tehtyä sillä valmiiksi täydellisen pyöreät makeiset, kun täytät koloset kunnolla.


Kommentit