Isommissa juhlissa voi tarjottavat tehdä joko isoihin kulhoihin taikka pieniin annoskuppeihin esille. Ellei vieraita ole kovin paljon, on näyttävämpää laittaa esimerkiksi salaatit tarjolle suoraan kuppeihin. Ja ne saa vielä kivasti koristeltua juhlien mukaisesti.
Pasta-tonnikalasalaatti n.15 hlö
3-4dl kierrepastaa
2prk tonnikalaa öljyssä
12-15 coctailtomaattia
jääsalaattia
n.120g fetaa/salaattijuustokuutioita
mustapippuria, suolaa
(2rkl kermaviiliä tai majoneesia)
Keitä pasta paketin ohjeen mukaan suolavedessä. Jäähdytä ja valuta ne siivilässä. Kaada pastat isompaan kulhoon. Leikkaa joukkoon tomaatiti pienemmiksi paloiksi, lisää fetakuutiot, jääsalaattisilppu sekä tonnikalat. Voit kaataa salaatin joukkoon toisen tonnikalan öljyn halutessasi. Mikäli et halua käyttää tonnikalan öljyä, lisää erikseen tilkka oliiviöljyä joukkoon. Mausta mustapippurilla ja ripauksella suolaa. Mikäli haluat mehevämmän salaati sekoita vielä viimeiseksi joukkoon muutama ruokalusikallinen kermaviiliä tai majoneesia.
Jaa salaatti 15 annoskuppiin ja viimeistele halutessasi sopivalla cocktailtikulla.
Kommentit
Lähetä kommentti