Kauniit perhosmuffinit syntyvät kädenkäänteessä valmiiden koristeiden avulla.
Muffinit 12kpl
1,5 dl sokeria
2 munaa
1 prk vaniljarahkaa
100g voita sulatettuna
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi mahdollisimman vähällä sekoittamisella ja lusikoi taikina muffinivuokiin muffinipellille. Paista muffineja 175 asteessa noin 15 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Nosta muffinit jäähdytysritilälle jäähtymään.
Kuorrutteen valmistus:
Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää Cream Fix-jauhe ja vatkaa vielä muutaman minuutin. Kermavaahdosta tulee jämäkkää ja pursotusjälki on siistiä. Lusikoi vaahto pursotinpussiin, jossa on 1M tylla. Pursota valmis kuorrute jäähtyneiden muffinien päälle ja koristele syötävillä perhosilla.
Kommentit
Lähetä kommentti