Perhosmuffinit


 Kauniit perhosmuffinit syntyvät kädenkäänteessä valmiiden koristeiden avulla.

Muffinit 12kpl

1,5 dl sokeria
2 munaa
1 prk vaniljarahkaa
100g voita sulatettuna
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi mahdollisimman vähällä sekoittamisella ja lusikoi taikina muffinivuokiin muffinipellille. Paista muffineja 175 asteessa noin 15 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Nosta muffinit jäähdytysritilälle jäähtymään.

Kuorrutteen valmistus:
2,5dl vispikermaa
1dl tomusokeria

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää Cream Fix-jauhe ja vatkaa vielä muutaman minuutin. Kermavaahdosta tulee jämäkkää ja pursotusjälki on siistiä.  Lusikoi vaahto pursotinpussiin, jossa on  1M tylla. Pursota valmis kuorrute jäähtyneiden muffinien päälle ja koristele syötävillä perhosilla.

Kommentit