Rubysuklaa-pannacotta


 Rubysyklaa-pannacotta 
12-14 annosta

5dl kuohukermaa
3 liivatelehteä
2rkl sokeria

2dl vadelmakeittoa
1 liivatelehti

koristeluun tuoreita vadelmia ja syötäviä kukkia

Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. Kuumenna kerma kattilassa, älä keitä. Kaada joukkoon suklaa ja sokeri. Skoita kunnes kaikki ovat sulaneet ja seos on tasaista. Puriste liivatelehdistä vesi pois ja sulata kuuman seoksen joukkoon. Kaada annoskippoihin noin 2/3 verran. Laita jääkaappiin hyytymään 3-4 tunniksi.

Kuumenna kattilassa vedelmakeitto, lisää pehmennyt liivatelehti ja sekoita hyvin. Anna jäähtyä hiukan ennenkuin kaadat kerroksen pannacottien päälle. Laita annokset vielä kylmään/jääkaappiin vähintään 4 tunniksi, mielellään yön yli.
Koristele ja nauti!

Telinettä on myytävänä telinettä myös irtona eli vain yksi teline ja 12 annoskippoa. Verkkokaupassa on paketti, joka sisältää 5 telinettä ja 60 annoskippoa.

Kommentit