perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kukkaruukkupopsit


Kukkaruukku popsit 12kpl

150g kuivakakkua esim.redvelvet
2-3rkl tuorejuustoa
sokerimassa kukkia 

Murskaa kahvikakkupalaset kulhossa tasaiseksi seokseksi. Lisää tuorejuusto ja sekoita massaksi. Pyörittele 12 saman kokoista hiukan soikeaa pyörylää. Paina pohja tasaiseksi (ruukun pohja). Sulata muutama nappi suklaata ja kasta tikkaritikun pää sulaan seokseen ennen keksipalloon työntämistä. Laita pallot tikkuineen jääkaappiin kovettumaan noin 30 minuutiksi. Sulata loput suklaanapit ja kasta pallot yksitellen kokonaan sulassa suklaamassassa. Anna jähmettyä ja kasta pallot uudelleen, nyt vain pääosa, jotta saat ruukun reunat. Koristele samantien kahvikakkumurulla tai ripoteltavilla koristeilla, nonparelleilla ja liimaa elintarvikeliiman avulla pienet kukkaset kiinni. Anna jähmettyä jääkaapissa vielä noin tunnin verran ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti