perjantai 25. huhtikuuta 2014

Ilmapallo-popsit


Heli pyöräytti makoisat ilmapallo-popsit esille myymälään. Olimme todella tyytyväisiä Renshaw:n uusiin melts-napeihin. Ne ovat käteviä varsinkin popsien teossa.

Ilmapallo-popsit 12kpl

1 pötkö Dominoja
2rkl tuorejuustoa
Renshaw:n melts nappeja

Murskaa dominot kulhossa tasaiseksi seokseksi. Lisää tuorejuusto ja sekoita massaksi. Pyörittele 12 saman kokoista palloa ja muotoile sitten kananmunan muotoiseksi. Sulata muutama nappi suklaata ja kasta tikkaritikun pää sulaan seokseen ennen keksipalloon työntämistä. Laita pallot tikkuineen jääkaappiin kovettumaan noin 30 minuutiksi. Sulata loput suklaanapit ja kasta pallot yksitellen sulassa suklaamassassa.  Anna jähmettyä jääkaapissa vielä noin tunnin verran ennen tarjoilua.
VINKKI! Renshaw:n uudet melts-napit sulavat juoksevammaksi kuin Wiltonin candy melts-napit, joten niiden joukkoon ei tarvitse lisätä öljyä tai Criscoa popseja kuorruttaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti