maanantai 28. heinäkuuta 2014

3D Mansikka-kakku


Heli leipoi kesäpäivän piristykseksi mansikka-kakun. Jujuna kakussa on mansikanmakuinen sokerimassa ja sisällä tietenkin kotimaisia mansikoita.

3D Mansikka-kakku

4 kananmunan kääretorttupohja

2dl vispikermaa
½dl sokeria
kotimaisia tuoreita mansikoita

n.350g kaulittava massa, mansikka
100g vihreää sokerimassaa

Kääretorttupohjan ohjeita löydät täältä.
Leikkaa jäähtyneestä kääretorttulevystä mansikan muotoisia paloja, ensin isoin ja sitten muutamia pienempiä. Kerroksia kakkuun pystyy laittamaan 3-5.

Kostuta halutessasi torttupohjat mansikkamehulla.

Täytä kakku kerroksittain, lisää tuoreet mansikat aina kermavaahdon päälle ennen seuraavaa kerrosta. Muotoile kakusta mansikan mallinen.
Lopuksi sivele kakun pintaan kermavaahtokerros ja kuorruta ohueksi kaulitulla mansikkamassalla.
Paina mansikan "kuopat" varovaisesti muotoilutyövälineellä.

Koristele mansikka vihreästä sokerimassasta valmistetulla kannalla. Voit liimata sen elintarvikeliiman avulla kakkuun kiinni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti