tiistai 5. tammikuuta 2016

Shampanja-marengit


Wiltonin uusia makuaineita voi käyttää mm. marenkien maustamiseen.

Shampanja-marengit

0,6dl marenkijauhetta (1/4cup)
1,2dl vettä (1/2cup)
n.3dl sokeria (1 1/3cup)
5 tippaa Treatology shampanja makuainetta

Voit myös käyttää kuppimittoja suoraan.

Laita uuni kuumenemaan 120 asteeseen.
Sekoita isossa kulhossa vatkaimella marenkijauhe sekä vesi kunnes massa vaahtoutuu ja siihen vispilään jää pieni huippu.
Vatkaa koko ajan lisäten makuaine sekä sokeri vähitellen. Vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Kaada marenkivaahto pursotinpussiin ja pursota marenkeja leivinpaperille.
Paista 45-50 minuuttia.

Voit katsoa Wiltonin videon täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti