torstai 3. marraskuuta 2016

Candy melts-nappien käyttö


Candy melts-napit ovat suklaan kaltaisia, sulatettavia nappeja, joilla kuorrutat helposti popstikkarit, teet koristeita muffiniehin ja muihin leivoksiin tai valmistat mirror glaze kuorrutteen. Wiltonin candy meltsit ovat gluteenittomia.

Candy meltsejä on saatavilla montaa eri sävyä, muutamalta eri valmistajalta.
Sulatuksen voi tehdä mikrossa tai vesihauteessa.

Sulatus mikrossa tulee tehdä puolella tehoa ensin 1 minuutti. Sekoittaa nappeja ja jatkaa puolella teholla 30 sekunnin jaksoissa aina välillä sekoittaen kunnes napit ovat sulaneet täydellisesti.

Jos sulanut candy melts-massa on liian paksua, lisää siihen Criscoa tai kasviöljyä, jotta saat massasta juoksevampaa. Juoksevammalla massalla kuorrutat popstikkarit tasaisesti saadeen kauniin tasaisen pinnan.

Candy melts kuivuu huoneenlämmössä saman tien, joten koristelu esim. nonparellit kannattaa ripotella pikaisesti kuorrutetuun popstikkariin.

Pops-reseptejä löydät täältä.
Käyttöohjevideo vinkkeineen löytyy täältä.

Marraskuun kanta-asiakasetuna Wiltonin candy melts-napit ovat -40%
3-4.11.2016 välisenä aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti