maanantai 21. elokuuta 2017

Pastellikakku atsovärittömillä väreillä



Confetin atsovärittömät pastavärit eivät sisällä keinotekoisia väriaineita ja siksi antavat värjäyksen lopputulokselle pastellisen vaikutelman. Tässä kakussa on värjätty marengit sekä kakun voikreemi näillä pastaväreillä. Mielestäni melko kivat sävyt sai aikaiseksi eikä näiden kanssa ole riskiä, että pastaväriä tulee liikaa. 

Suosittelen kokeilemaan näitä pastavärejä. Niitä on saatavilla S-ryhmän kaupoista mm. kaikista Prismoista. 

Pastelliset marengit on tehty vetämällä coctailtikulla pursotinpussin sisäreunoihin ohuet raidat tyllasta ylöspäin. Väreinä on käytetty pinkkiä, sinistä ja violettia. Marenkeja on paistettu ihan normaaliaika uunissa eikä väri ole haalistunut ollenkaan. Marenkien ohjeen löydät täältä.


Voikreemi on tehty tällä reseptillä samoja värejä käyttäen kuin marengeissa. Lopuksi pinnalle ripottelin vielä hopeista koristejauhetta, joka antoi kakulle lähes keijumaisen olemuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti