sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Vinkkejä pääsiäispöytäänTässä muutamia vinkkejä pääsiäisen kahvipöytään.

Pääsiäisruohon voi hauskasti istuttaa jäätelökuppiin. Kupin pohjalla kannattaa ensin laittaa palanen tuorekelmua ennen multaa, jotta kosteus ei tule pahvisen kupin läpi.


Porkkanat kuuluvat monella tapaa kevään juhlapöytiin. Jos ei halua käyttää oikeita porkkanoita leivonnassa, voi vaikka mansikat tuunata porkkanoiksi. Nämä mansikat on ensin upotettu oranssiin candy meltsiin. Sitten niiden pintaan on pursotettu ohuet candy melts viivat, joihin on ripoteltu värisokeria. Sitten ne on vielä asetettu kauniisiin minikippoihin.


Puput liitetään vahvasti myös pääsiäiseen, mutta toisaalta tällaisen hellyyttävän pupukakun voisi tehdä 1-2 vuotissyntymäpäivillekin. Kakku on helppo tehdä Wiltonin Pupu-muotovuoan avulla. Pintaan on siveltu kermavaahtoa, korvien vaaleanpunaiset osat voi tehdä sokerimassasta, värjätystä kermavaahdosta tai mansikanmakuisesta tomusokeri-vesi seoksesta. Silmät ja viikset saa helposti sokerimassasta tai jopa lakusta. Nenänä on käytetty pääsiäispussin karkkiraetta. Tosin senkin voi pyöritellä helposti sokerimassasta.

Hauskaa palmusunnuntaita ja olkaahan varuillanne trullien liikkuessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti