maanantai 17. kesäkuuta 2019

Juhannuksen mansikkakerma -kreemikakku


Tämän juhannuksen kakku pitää mansikat sisällään. Pinnassa on mansikan ja kerman makuinen voikreemi sekä syötäviä lehtiä. Voikreemi on saanut värikseen koivunrungon sävyt.

Voikreemikuorrute:
 
200g voita
1-2 rkl vettä
 
Ala vatkaamaan voita ja lisää tomusokeria aina pieni määrä kerrallaan. Lisää lopuksi tippa (2-3rkl) vettä mikäli voikreemi tuntuu liian paksulta. Ota massasta noin 2dl voikreemiä sivuun. Värjää loppu kreemi valkoisella väriaineella.Värjää tuo 2dl mustaksi.
Laita pursotinpussiin iso tylla ja kreemiä. Pursota valkoinen kreemi tasaisen ohuelti koko kakun ympäri reunoille sekä pinnalle tyllan tasaisen reunan avulla. Lisää sinne tänne mustia kohtia. Ala sitten tasoittamaan pintaa palettiveitsen sekä raapan avulla siten että musta levittyy epätasaisesti kakun reunalle.

Valmista lehdet sokerimassasta, tarvitset valkoista sokerimassaa, paria vihreää pastaväriä (leaf green ja lime) sekä ruusunlehti-muotit.
Värjää sokerimassa eri sävyisiksi vihreiksi, kaulitse ne ohuiksi levyiksi Confetin pienellä kaulimella ja ota ruusunlehti-muoteilla lehtiä. Koristele niillä kakun pinta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti