Marjamousse -sydämet samettipinnalla


 Sydämelliset marjamousse-leivokset saavat pintaansa upean samettisen viimeistelyn suklaaspraylla. Jujuna on suihkuttaa spray jäätyneen (pinnasta) leivoksen päälle.

Sydän-leivokset 8kpl

1pss Dr Oetker kakkumousse (mansikka)
2,5dl kevytmaitoa
vadelmia
n.100g Dogestive-keksejä
n.20g voita

suklaaspray


Dr Oetkerin valmis kakkumousse on kätevä käyttää. Pussin sisältö sekoitetaan 2,5dl kylmää maitoa. Vaahdotetaan ja se on valmis. Vaahto kannattaa laittaa pursotinpussiin. Näin se on helpompi pursottaa silikoniseen vuokaan.

Pursota vuokaan marjamoussea puoleen väliin saakka, laita jokaiseen koloon yksi vadelma ja täytä kolonen melkein täyteen moussella.


Murskaa Digestivekeksit. Sulata voi ja sekoita keksimuruun. Painele sitten noin 1,5rkl keksivoimuruseosta jokaiseen koloseen.


Laita leivokset joko pakkaseen 4-5 tunniksi.
Pullauta jäätyneet leivokset ulos vuoasta ja suihkuta suklaaspray niiden pintaan saman tien.
Leivokset voi sitten siirtää jääkaappiin sulamaan (noin 2 tuntia), samettinen pinta säilyy hyvänä ja leivos sulaa syötäväksi.

Resepti toimii hyvin isommassakin silikonivuoassa. Kakusta tulee vain hiukan matalampi.





Kommentit