Vaniljakreemi-persikka piiras


Vaniljakreemi-persikkapiiras

1ptk valmista murotaikinaa

1,5dl lemon curd sitruunatahnaa
100g Confetin vaniljakreemiä pakkauksen ohjeen mukaan valmistettuna
persikan puolikkaita

Sulata murotaikina ja painele se suorakaiteen muotoiseen irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Painele reunojen tueksi foliota tiiviisti ja paista 175 asteessa noin 20 minuuttia. Folio auttaa reunoja pysymään ylhäällä ja taikina ei valu vuoan pohjalle.

Anna pohjan jäähtyä. Levitä sille sitten sitruunatanha. Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan, laita pursotinpussiin ja pursottele se kauniisti sitruunatahnan päälle. Koristele persikan puolikkailla ja sitruunamelissan lehdillä.

Tämä piirakka syntyy todelle helposti ja on keväisen raikas.

Kommentit