Puolukkamuffinit 12kpl
3dl vehnäjauhoja
2dl sokeria
2tl Dr Oetker
leivinjauhetta
1 rkl Dr Oetker
vaniljasokeria
ripaus suolaa
1 dl maitoa
100g voita
sulatettuna
2 kananmunaa
3 dl puolukoita
Tuorejuusto-suklaakreemi
100g voita
2dl tomusokeria
100g tuorejuusto
(maustamaton tai vanilja)
Laita uuni
lämpenemään 175 asteeseen. Sekoita kuivat aineet kulhossa keskenään ja sekoita
joukkoon maito, kananmunat sekä sulatettu voi. Sekoita vain sen verran että
taikina on sekaisin, älä enempää. Viimeisenä kääntele joukkoon puolukat. Jaa
taikina muffinipellille laitettuihin muffinivuokiin. Paista noin 20-25
minuuttia kunnes muffinit ovat kypsiä.
Nosta muffinit jäähdytysritilälle jäähtymään.
Kun muffinit ovat jäähtyneet, valmista kuorrute.
Sulata suklaa
varoen mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota huoneenlämpöinen, pehmeä voi ja
tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto sekä sula suklaa ja
sekoita tasaiseksi. Lusikoi kuorrute pursotinpussiin johon on valmiiksi
laitettu 1M tylla. Pursota kuorrute jäähtyneiden muffinien päälle ja koristele
puolukoilla tai koristerakeilla, oman maun mukaan.
Pakkaa kauniisti muffinilaatikkoon ja yllätä ystävä!
Kommentit
Lähetä kommentti