Sydän cakepopsit eli kakkutikkarit

    

Sydän cakepopsit

n.200g kakkupohjamurua

2-3 rkl vaniljatuorejuustoa

pinkkejä deco melts nappeja

Wiltonin tikkaritikkuja

sydän-muotti

Tarvitset tähän jotain kakkupohjaa. Voit käyttää kääretorttupohjaa, muffineita joko itsetehtyinä tai kaupasta ostettuina. Murenna kakkupohja ja sekoita joukkoon tuorejuustoa sen verran, että massasta tulee muovailtavaa. Se ei saa hajota muttei saa olla tahmaistakaan.

Kaulitse massa tasapaksuksi levyksi ja ota siitä sydän-muotilla paloja. Sulata pieni määrä deco melts-nappeja mikrossa. Kasta tikkaritikun pää sulaan meltsiin ja työnnä sitten sydämeen. Laita sydän popsit sitten hetkeksi jääkaappiin kovettumaan (noin 30min.) Anna popsien seuraavaksi olla huoneenlämmössä seuraavat 30 minuuttia etteivät ole liian kylmiä dippaukseen. Tuolloin on riskinä deco melts-kuorrutteen halkeaminen.

Sulata loput deco meltsit korkeassa mukissa, jotta pystyt dippaamaan sydän popsin siellä kokonaan. Dippaa jokainen sydän pops yksitellen sulassa meltsillä ja aseta kuivumaan esimerkiksi sokerilla täytettyyn kulhoon. Sydän pops pysyy pystyssä sokerissa.

Halutessasi voit koristella dipatut sydän popsit koristerakeilla tai kuivatuilla marjoilla.

 

Kommentit