lauantai 28. heinäkuuta 2012

Hortensia-kakku


Kaunis ja herkkä hortensia-kakku sopii kesäisiin juhliin syntymäpäivistä kihlajaisiin. Aikaa vievin osuus kakun syntymisessä on hortensia-kukkien teko ja ne kannattaa tehdä ainakin 2-3 päivää aikaisemmin. Näin ne kuivuvat kunnolla eivätkä hajoa kakkuun asetettaessa.

Hortensia-kakku n.6hlölle

2 kananmunan kakkupohja halk.16cm

täyte:
4-5 persikan puolikasta (tölkistä)
2,5dl flora vispiä
1dl vaniljarahkaa
0,5dl sokeria
2-3 liivatetta
persikanmehua

koristeluun:
2dl flora vispiä
0,5dl sokeria
sokerimassa hortensia-kukkia
Wiltonin vaaleanpunaisia sokerihelmiä
 



1 kommentti:

  1. Todella kaunis kakku! Ja kuulostaakin aivan mielettömän maukkaalta :)

    VastaaPoista