perjantai 22. huhtikuuta 2016

Mansikkapirtelö-donitsit


Mansikkapirtelö-donitsit
12kpl

2 kananmunaa
2dl sokeria
1dl juoksevaa margariinia
1prk mansikkarahkaa
3,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
kuorrutukseen:
Strawberry milkshake-makutomusokeria
vettä 
Sekoita kananmunat ja sokeri keskenään. Lisää margariini, rahka ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Viimeiseksi lisää sitruunan kuori ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina pursotinpussiin. Sen avulla täytät voidellut donitsi-vuoan kolot helposti. 
Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Anna donitsien jäähtyä vuoassaan noin 10 minuuttia ennen kumoamista.
Jäähdytä donitsit ennen kuorrutusta.
Lisää makutomusokeriin vettä, jotta saat kuorrutteen juoksevaksi.
Dippaa donitsit kuorrutteessa ja koristele valmiilla strösseleillä tai nonparelleille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti